De keuze van een Workshop

Regelmatig worden wij gevraagd een van onze workshops te verzorgen. De tijdsduur ligt tussen de anderhalf en drie uur. Wij verzorgen workshops voor een teamdag, tijdens een teamoverleg of op een personeelsdag met een educatief tintje. De workshops zijn ook geschikt om een kantoor of organisatie op een ontspannende manier te laten kennismaken met de mogelijkheden van Kuijpers & van den Berg. De reden waarom je ons uitnodigt, bepaal je uiteindelijk zelf.

Wij organiseren een workshop vanaf 500 euro. Er is geen btw. verplichting

 

 

Machtsspelletjes (wie speelt ze niet?)

In deze workshop staan we op speelse wijze stil bij het fenomeen dat wij in onze cultuur vreselijk last hebben van onszelf en van de ander wanneer we ons onmachtig voelen. Het gedrag dat we dan vertonen, is meestal niet gericht op het te bereiken doel, maar vaak op het herstellen van het machtsevenwicht. Het effect hiervan is dat de focus op het werkelijke doel wordt ingeruild voor een focus op een onderlinge machtsstrijd. Een strijd met meestal twee verliezers. Na deze workshop ben jij geen verliezer meer.

Stuiterende kinderen (want mijn ouders doen zo raar!)

We weten het allemaal: kinderen zijn wel lief, maar ze doen niet altijd lief. Het zijn net hun ouders. Die zijn ook wel lief, maar ze gedragen zich er niet altijd naar. Ook niet in de periode rondom hun scheiding. Jij als professional weet dat, je hebt daar in je opleiding kennis over opgedaan. Gesneden koek voor je dus. Maar tijdens je drukke werkzaamheden blijkt opeens dat je toch niet de nodige tools tot je beschikking hebt. Na deze workshop heb je die wel.

RET het conflict (en andere therapeutische inzichten)

Aan veel mensen die te maken hebben met onopgeloste conflicten, merk je in het dagelijks leven niets. Zij functioneren ergens anders prima. Maar zodra ze hun ex zien of spreken (volgens hen dé bron van al hun ellende), verliezen ze hun ‘goede’ ik uit het oog en ruilen die in voor een ‘slechte’ ik. Jij kunt je cliënten van die ‘slechte’ ik afhelpen. Allereerst door deze te herkennen, dan te erkennen en vervolgens ermee af te rekenen. Deze workshop doet iets met jou. Jij verandert van REDDER in een RETTER, met behulp van RET (Rationeel-Emotieve Therapie) en andere therapeutische inzichten.

Omgaan met weerstand (over de stoere eik en de slappe wilg)

We vinden ze vaak zo lastig, mensen die nee zeggen. Mensen die niet willen, die zelfs geen halfleeg glas zien, maar alleen troebel water. Mensen die niet kunnen, niet willen, niet mogen, niet durven. Er is bij deze mensen heel veel ‘niet’. En als je niet oppast, krijg jij – omdat je toevallig wel iets voor elkaar wilt of moet krijgen – de wind van voren. Nog even en het ligt aan jou. In deze inspirerende workshop lever je het nodige lichaamswerk en leer je meer over ‘eiken’ en ‘wilgen’. Daarna kies je wat het beste bij jou past.

Bepaal de inhoud zelf (omdat jij weet wat je nodig hebt)

Stel, de workshop van je keuze zit er niet bij. Dat biedt jou de mogelijkheid de inhoud zelf te bepalen. Als je die aan ons voorlegt, kunnen we er samen een workshop op maat van maken.

Inschrijven?

Vraag ons inschrijfformulier aan. Ben je geïnteresseerd en heb je een vraag?

naam

e-mail

telefoon

Opmerkingen of vragen